BoxholmBoxholm

Nyheter från Boxholm

Annonser
Senaste Nytt
Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Mc-förare till sjukhus efter krasch


En mc-föraren har transporterats till sjukhus efter att han kört av vägen i närheten av Mariestad. Enligt räddningstjänsten ska mannen troligtvis åkt av vägen i hög hastighet.– Han har kört av ganska rejält, säger Tomas Lindström, inre befäl på räddningstjänsten Östra Skaraborg.
2017-05-21 18:50

Liknande Artiklar
Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Bil påkörd av tåg – en person fastklämd


På tisdagseftermiddagen kom ett larm till polisen om att en bil ska ha krockat med ett tåg i Mariestadstrakten.– Det är ett tåg som kört på en personbil, det är en person fastklämd som vi ska klippa ur bilen, säger Tomas Lindström, inre befäl vid...
2017-04-25 16:10

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Bil körde i diket – föraren smet från platsen


En bil körde tidigt på onsdagsmorgonen av vägen i närheten av Skövde. Tre personer ska ha befunnit sig i bilen.– Det är eventuellt två personer till sjukhus med lindriga skador, säger Roland Johansson, inre befäl på räddningstjänsten Östra Skaraborg. 
2017-03-01 06:30

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Flicka medvetslös efter krasch med fyrhjuling


En flicka i 15-årsåldern är medvetslös efter en olycka med en fyrhjuling i Skövde.– Det var en ung förare som hade kraschat in i en lyktstolpe, berättar Tomas Lindström, inre befäl vid räddningstjänsten i Östra Skaraborg.
2017-05-19 16:30

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Singelolycka – bilen klipps för att få ut föraren


En singelolycka har inträffat på en mindre väg i Mariestads kommun.– Bilen hade kört av vägen in i ett träd. Vi får klippa sönder bilen för att få ut föraren på ett säkert sätt.– Föraren kommer sannolikt att få föras i väg med ambulans inom...
2017-05-29 15:30

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Stridsfordon välte under övning – en till sjukhus


På måndagseftermiddagen har en person förts till sjukhus efter en olycka i samband med en militärövning, skriver Skövde Nyheter.  – Olyckan skedde ute i terrängen. Det är ett stridsfordon som har vält eller kört på något, säger Håkan Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten Östra...
2017-04-24 13:40

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Militärfordon i olycka – en till sjukhus


På måndagseftermiddagen har en man förts till sjukhus efter en olycka i samband med en militärövning.– Olyckan skedde ute i terrängen. Det är ett militärfordon som har vält eller kört på något, säger Håkan Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten Östra Skaraborg.Skadeläget är okänt.
2017-04-24 13:45

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Två personer skadade efter olycka på E20


Två personer har fått föras till sjukhus efter en singelolycka utanför Gullspång.Händelsen inträffade på E20.– De körde av vägen ner i diket, säger Roland Johansson, inre befäl, räddningstjänsten Östra Skaraborg.
2017-07-01 13:35

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Kvinna hittad död i sjö – stor räddningsinsats


En kvinna har hittats död i vattnet i en sjö i Skövde. Räddningstjänsten är på plats och polis har tillkallats. – En person blir upplockad av oss, säger Peter Brandels, inre befäl på räddningstjänsten Östra Skaraborg. Enligt räddningstjänsten är det oklart hur länge kvinnan har legat i vattnet. 
2017-06-02 08:35

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Bil voltade – en till sjukhus


En singelolycka inträffade utanför Vara strax efter klockan 12 på måndagen. Enligt räddningstjänsten ska en bil ha voltat av vägen.– En person är avförd till sjukhus, säger Anders Ydergren, insatsledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg.
2017-07-31 10:50

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Man svårt skadad efter krasch


En förare satt fastklämd i sitt fordon efter en trafikolycka i Grästorp.Föraren, en man, har nu förts till sjukhus i ambulanshelikopter.– Det är en man som är svårt skadad, säger P-G Frej styrkeledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg.
2017-05-19 15:40

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Garage stod i lågor – fick brinna ner


Ett garage stod på tisdagskvällen i lågor i Hjo.Garaget gick inte att rädda utan istället fokuserade räddningstjänsten arbetet på att se till att branden inte spred sig. – Vi låter garaget brinna och skyddar husen runt omkring så de inte antänds, säger Tomas Lindström, inre befäl...
2017-04-18 20:36

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Båt i brand vid brygga – räddingstjänst på väg


En båt som ligger förtöjd i en hamn i närheten av Karlsborg står i brand.Räddningstjänsten är på väg till platsen. – Det är en båt som ligger vid bryggorna. Vi är inte framme vid platsen, säger Peter Knutsson, inre befäl på räddningstjänsten Östra Skaraborg. 
2017-07-07 10:00

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Skogsbrand rasar – två styrkor på plats


En större skogsbrand rasade på onsdagseftermiddagen i närheten av Karlsborg. Enligt räddningstjänsten ska det brinna på en yta av 100x200 meter. – Vi försöker begränsa det, säger Hans Ingberg, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten Östra Skaraborg. 
2017-06-21 12:25

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Skärmflygare skadad i krasch – ambulans på väg


En skärmflygare har kraschat utanför Tidaholm, strax norr om Mullsjö.Personen har enligt räddningstjänsten skadat sig i ryggen – och är förd till sjukhus.– Det var vindar som tryckte ner honom och landningen blev för hård, säger Tommy Emriksson, inre befäl vid Samhällsskydd mellersta Skaraborg.
2017-06-01 13:20

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Garage står i lågor – spridningsrisk till bostadhus


Ett garage står i lågor i Hjo.Två räddningsstyrkor kämpar mot branden – som inte är under kontroll.Det finns risk för att branden sprider sig till omliggande bostadshus.– Vi låter garaget brinna och skyddar husen runt omkring så de inte antänds, säger Tomas Lindström, inre befäl...
2017-04-18 19:35

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

En person fördes till sjukhus efter krasch


En person ska ha skadats efter att två bilar krockat.Enligt räddningstjänsten fördes personen till sjukhus med nacksmärtor.– Det ska ha skett någon typ av sidokollision, säger Perry Malmberg, stabsbrandmästare vid Samhällsskydd Mellersta Skaraborg.
2017-07-23 14:15

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Rattfyllo i vansinnesfärd – prejades av vägen


En rattfull bilist var ute på en vansinnesfärd i Skaraborg under förmiddagen.– Vår patrull låg efter honom i tio minuter. Det slutade med ett plåtstopp, vi fick preja honom av vägen lite försiktigt, berättar Göran Carlbom, inre befäl vid polisen i Region Väst. 
2017-02-24 11:35

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Bil voltade av vägen ut på åker


En personbil har voltat tidigt på tisdagsmorgonen i Tidaholm.Föraren har förts till sjukhus med ambulans.– Bilen hamnade 15 meter ut på en åker, säger Perry Malmberg, inre befäl vid Samhällsskydd mellersta Skaraborg.
2017-03-28 04:45

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Stor olycka på E20 – tre personer inblandade


En allvarlig trafikolycka har inträffat på E20 i Gullspångs kommun. Tre personer är skadade.– Det handlar om en frontalkrock. Vi har en person allvarligt skadad i  personbil som förts iväg i ambulanshelikopter. De andra två personerna ska vara  lindrigt skadade, säger Roland Johansson, inre befäl...
2017-02-22 15:50

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Två personbilar i krock – totalstopp i trafiken


Två personbilar har varit inblandade i en olycka på rikväg 26 i Skövde kommun.Enligt räddningstjänsten ska åtta personer vara inblandade men skadeläget är i nuläget oklart.– Det är totalstopp i norrgående riktning, prognosen är oklar, säger Peter Knutsson, inre befäl vid räddningstjänsten Östra Skaraborg.
2017-08-04 13:05

Skaraborgs Länstidning
[Liknande]

En till sjukhus efter krock


Olyckan inträffade i närheten av Gudhemskorset. En person blev sittande kvar i bilen med nacksmärtor och räddningstjänsten tvingades klippa upp bilen för att få ut personen som fördes till Skaraborgs sjukhus i Skövde för vård. I samband med arbetet var vägen helt avstängd förbi olycksplatsen.
2014-02-10 07:51

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Ö står i lågor: "Går fort"


Det brinner på Lillön som ligger strax utanför Blomberg i Skaraborg.Räddningstjänsten och kustbevakningen är på plats för att bekämpa lågorna.– Det är ganska mycket vass ute på ön och då går det fort, säger Tommy Emriksson, inre befäl på räddningstjänsten i Götene.
2017-07-07 12:55

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Lastbil fattade eld – väg helt avstängd


En lastbil har kört av vägen på E20 mellan Vårgårda och Vara – enligt P4 Skaraborg ska lastbilen vara lastad med gas.Vägen är avstängd i båda riktningarna.– Lastbilen började brinna, säger Peter Adlersson, presstalesperson hos polisen i region Väst.
2017-03-30 12:45

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Förare flydde ur brinnande skåpbil


En förare flydde på lördagsförmiddagen ur en brinnande skåpbil – som fattade eld under färd. I lasten fanns gasoltuber. – Men de lyckades man plocka ut, säger Mikael Bengtsson, insatsledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg.
2017-05-06 09:30

Helsingborgs Dagblad
[Liknande]

Kusk till sjukhus efter krock


En man fördes till sjukhus med en benfraktur efter en olycka norr om Mariestad vid lunchtid i dag. Mannen satt på en sulky bakom en häst när ekipaget kolliderade med en personbil, uppger P4 Skaraborg. Kusken fördes till Skaraborgs sjukhus i Skövde för vård. Bilisten...
2013-12-31 14:12

Borås Tidning
[Liknande]

Halka i nästan hela landet


Det är halt väglag på många platser i landet och flera olyckor har inträffat under förmiddagen. Enligt Trafikverket råder halka ända ner i norra Götaland och under kvällen, natten och måndagsmorgonen sprider den sig söderut. I Vemdalsskalet i Härjedalen frontalkrockade två bilar vid halv tio-tiden. Fem...
2013-12-29 15:24

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Flera larm om brand på ö


Det brinner på en liten ö i Vänern på måndagsmorgonen.– Det är många som ringt in och larmat om att de sett rök och lågor från ön, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten i Östra Skaraborg.
2017-07-03 05:15

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Fullt utvecklad brand - stort räddningspådrag


Sent på lördagskvällen kom ett larm om en fullt utvecklad brand i ett flerfamiljshus i Falköping.– Halva huset är helt övertänt, säger Perry Malmberg, inre befäl vid räddningstjänsten i mellersta Skaraborg. Huset har utrymts på grund av den kraftiga branden. 
2017-02-18 23:00

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Kraftig brand i villa – stor spridningsrisk


En villa mellan Skövde och Tibro står i kraftig brand.– Den får brinna ner under kontrollerade former. Huset går inte att rädda, säger Göran Sandström, inre befäl vid räddningstjänsten i Östra Skaraborg.Branden riskerar nu att sprida sig till intilliggande byggnader på gården.
2017-02-12 16:10

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Bilist körde in i vägg - blev allvarligt skadad


En bilförare skadades svårt efter att ha kört in i en husvägg i Hjo. Mannen fördes först till Skaraborgs sjukhus i Skövde men flögs sedan vidare med helikopter till sjukhus i Göteborg.
2013-10-01 09:12

Skaraborgs Länstidning
[Liknande]

Bärgarrekord efter stormen Sven


Riktigt vilken del av Skaraborg som varit värst drabbad verkar vara svårt att enas om. Klart är att bilbärgarna haft otroligt mycket att göra. I Skövde hade Daniel Andersson, bilbärgare på Assistancekåren, och hans kollegor ungefär 70 uppdrag på ett drygt dygn. - Det är nog rekord,...
2013-12-07 08:48

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Flygplansolycka – ska ha störtat i skogsparti


Ett litet plan har störtat i ett skogsparti i Gullspång. – Troligtvis är det en person i planet, säger Peter Knutsson på Räddningstjänsten i Östra Skaraborg.
2013-07-27 20:36

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Fullt utvecklad brand i flerfamiljshus


Sent på lördagskvällen kom ett larm om en fullt utvecklad brand i ett flerfamiljshus i Falköping.– Halva huset är helt övertänt, säger Perry Malmberg, inre befäl vid räddningstjänsten i mellersta Skaraborg. Huset har utrymts på grund av den kraftiga branden. 
2017-02-18 22:50

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Fullt utvecklad brand: ”Det är en totalskada”


Sent på lördagskvällen kom ett larm om en fullt utvecklad brand i ett flerfamiljshus i Falköping.– Halva huset är helt övertänt, säger Perry Malmberg, inre befäl vid räddningstjänsten i mellersta Skaraborg. Huset har utrymts på grund av den kraftiga branden. 
2017-02-19 01:40

Skaraborgs Länstidning
[Liknande]

I krock innan dödsolyckan


Cirka klockan 18:20 inträffade den första av tre olyckor där ett och samma fordon var inblandat. Samtliga olyckor skedde inom en tidsram av några minuter och enligt polisen blev det inga personskador vid de första två olyckorna. Det rörde sig om en stulen bil som kördes...
2013-11-06 18:18

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Två bilar i krock på E20 - vägen avspärrad


Två bilar har krockat på E 20 vid Götene.En person har förts med ambulans till sjukhus.– Vägen är avspärrad under räddningsarbetet, säger Tommy Emriksson vid Samhällsskydd mellersta Skaraborg.
2017-01-30 06:45

Larm Söderhamn
[Liknande]

Gullspång: Lastbil körde av väg 26


Gullspång: Lastbil körde av väg 26 - www.larm-soderhamn.seVid kl 11:25 på tisdagen larmades räddningstjänsten till en singelolycka med en lastbil på väg 26 norr om Gullspång. Enligt räddningstjänsten Östra Skaraborg var det ett trailerekipage som kört av vägen. Man var dock ej i behov av...
2014-04-01 13:36

Helsingborgs Dagblad
[Liknande]

Pilot omkom i flygkrasch


En person dödades på lördagskvällen när ett ultralätt sjöflygplan störtade utanför Älgarås, norr om Töreboda i Västergötland. Ett vittne såg på håll hur planet kraschade och slog larm. — Piloten klämdes fast, men har hjälpts loss och förts till sjukhus, sade Peter Knutsson, inre befäl...
2013-07-28 01:42

Skaraborgs Länstidning
[Liknande]

Avled efter arbetsplatsolycka


Klockan 15:23 på onsdagen kom larmet till SOS om en person som befann sig i en silo vid Götlinds svets i Göteve. Mannen utförde arbete inuti silon och drabbades troligen av kolmonoxidförgiftning, enligt polisen. Räddningstjänst larmades till platsen och fick lyfta ur mannen med lyftutrustning....
2014-02-19 18:45

.